HOME DESPRE NOI DE CE ATHENA? GALERIE MASURA INELULUI GRAVARE DESPRE AUR GARANTII CONTACT
 VERIGHETE
 INELE
 CERCEI
 LANTURI
 COLIERE
 BRATARI
 PANDANTIVE
 SETURI
 BUTONI / ACE
 CEASURI
 AMBALAJE
 RING SIZER

  DE CE ATHENA?  
 
 


Bijuteria Athena dă strălucire vieţii tale!


10 motive pentru care trebuie să alegi Bijuteria Athena:

 

          1. Îţi oferim nu simple accesorii ci bijuterii din aur, de o calitate remarcabilă la un preţ echitabil, care pe lângă calităţile estetice reprezintă şi o investiţie sigură pentru banii tăi. În comparaţie cu toate celelalte repere –euro/dolar, acţiuni, imobiliare – preţul aurului creşte constant.


          2. Suntem producători, importatori direcţi şi distribuitori naţionali de bijuterii din aur, prin urmare vei găsi la noi întotdeauna cel mai bun preţ al zilei, cumpărând de la ‘prima mână’. În plus promoţiile noastre periodice coboară şi mai mult preţurile, până la valori cu adevărat seducătoare.


          3. În cele 4 magazine  Bijuteria Athena  din Oradea ai posibilitatea de a valorifica bijuteriile vechi sau fragmente, cu plata pe loc a contravalorii acestora, în cazul cumpărării altora noi realizând astfel o economie substanţială. Îţi oferim de asemenea şi posibilitatea negocierii preţurilor precum şi discount-uri acordate clienţilor fideli.


          4. La noi găseşti permanent o colecţie foarte variată de modele care urmăresc cele mai noi trend-uri în materie de design, colecţie pe care o extindem continuu astfel încât îţi economisim căutările. În cazuri speciale avem plăcerea de a-ţi oferi şi alte modele deosebite pe bază de cataloage şi putem prin comandă să îţi procurăm bijuteria dorită.


          5. Suntem cu adevărat speciali în materie de verighete, oferindu-ţi satisfacţia unei alegeri din  peste 300 de modele iar în plus ai posibilitatea personalizării acestor bijuterii unice prin gravare. În mod frecvent realizăm monturi de diamante în locul pietrelor semipreţioase din modelele existente, în special în cazul verighetelor şi al inelelor de logodnă.


          6.  Bijuteria Athena este specializată în comercializarea  bijuteriilor din aur de 14 karate, raportul ideal ce conferă aurului calităţi deosebite atât în ce priveşte strălucirea, culoarea, eleganţa dar mai ales rezistenţa, alte carataje fiind mai ‘sensibile’. Bijuteriile de 14 karate sunt cu adevărat realizate spre a fi purtate, conferind în mod cotidian un plus de seducţie stilului şi personalităţii tale.


          7. Fiecare bijuterie cumpărată la Athena este marcată şi însoţită de certificatul de garanţie prin care ai siguranţa că este autentică, atât în privinţa aliajului cât şi a calităţii manoperei.  Marcajul propriu – BH01 – certifică faptul că suntem lideri locali în acest domeniu, un indiciu al tradiţiei şi al seriozităţii noastre.


          8. Personalul nostru calificat îţi stă întotdeauna la dispoziţie cu orice informaţii şi recomandări pentru ca alegerea pe care o faci să fie cea potrivită. Fie că adopţi o ţinută casual sau una mai elegantă, bijuteriile sunt de regulă principala atracţie a unei ţinute conferind distincţie şi personalitate.


          9. Produsele comercializate în Bijuteria Athena au o perioadă  de garanţie, timp în care beneficiezi de o serie de servicii: mărire sau micşorare, curăţare profesională, reşlefuire în caz de zgâriere.


          10. De asemenea îţi stăm permanent la dispoziţie în magazinele noastre cu o serie de servicii specifice: recondiţionări pentru toate tipurile de bijuterii, reparaţii, tot felul de gravuri, monturii de pietre diferite, verificarea monturii.
  HOME | POLITICA DE CONFIDENŞIALITATE | TERMENI ªI CONDIŞII DE UTILIZARE | ANPC | CONTACT  
created by Stevenson ltd.